Squash Spaghetti cu cremă Jalapeimbroko
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Spaghetti Squash cu jalape crema de la jalape. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte, făină, până la 3 jalapeincrosos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Suc De Spaghete Jalapeincorporo Popper, Jalapeno Popper Umplute Spaghete Squash, și Pui de Squash cu cremă Jalapepercolo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și folosiți o lingură sau un balon de pepene galben pentru a îndepărta semințele și fibrele din jur. Puneți dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe o foaie de copt ușor unsă cu unt și coaceți până se înmoaie când carnea este străpunsă cu o furculiță, 30 până la 40 de minute. Sau poke mai multe găuri în piele de suc de fructe cu o furculiță și cuptor cu microunde-l pe mare 10 minute. Dovlecelul trebuie să fie fraged atunci când este străpuns cu o furculiță; dacă nu este, cuptorul cu microunde la intervale mari de 1 minut până se înmoaie.
Lăsați să stea până se răcește.
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu, lapte cald și jalapeos până se formează bule de-a lungul marginii tigaiei.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară și se aruncă jalapeos.
Când dovleacul este suficient de rece pentru a fi manevrat, folosiți o lingură mare pentru a răzui firele din piele și într-un castron mare.
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, topiți 2 linguri. unt.
Bateți făina și sarea și gătiți, șoptind, până când făina miroase gătită (ca piecrust), aproximativ 3 minute. Turnați încet lapte infuzat cu jalapeo în timp ce bateți. Reduceți căldura la mediu și continuați să bateți până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Se toarnă amestecul peste dovlecei și se amestecă pentru a se combina.
Transferați amestecul într-un 2-qt cu unt. vas de copt.
Se presară cu brânză jack și se coace până se clocotește și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.