Squash, Shiitake, Kale și kimchi Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 271 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $7.88 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați apă, lichid kimchi, kale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 183 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba, Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), și Tocană picantă de Kimchi (kimchi Jjigae).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de susan într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați albușuri de scallion și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați squash și shiitakes, amestecați bine și gătiți până când squash începe să se înmoaie, 3 până la 5 minute minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Cuțit De Toaletă
4
Adăugați varza tocată și gătiți, amestecând des, până când frunzele devin verde strălucitor și se ofilesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
5
Se amestecă kimchi, lichid kimchi, stoc, apă, sos de soia, mirin, gochujang și doenjang. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la foc mic. Se amestecă tofu moale și kochukaru (dacă se folosește) și se gătește până când varza este fragedă și supa s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Condimentați după gust cu mai multă sare și fulgi de chili, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Gochujang
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Kimchi
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Serviți supa imediat, presărată cu verdeață de scallion.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.