Squash Pattypan Umplute
Squashul pattypan umplut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete laterale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 500 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, dovlecei pattypan, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Squash Pattypan Umplut Cu Quinoan Și Porumb Proaspăt, Suc De Fructe Pattypan Overstuffed, și Pattypan Squash cu ouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți un centimetru de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei, acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când o furculiță poate străpunge tulpina cu puțină rezistență.
Scurgeți și tăiați tulpina superioară a dovlecelului. Folosiți un baller de pepene galben pentru a scoate cu atenție centrele dovlecelului. Rezervați toate bucățile de squash.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie și puneți-o deoparte.
Se sotează ceapa în picături de slănină. Se toacă bucățile de dovlecei rezervate și se sotează cu ceapa timp de un minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesmetul. Zdrobiți slănina și amestecați în umplutură împreună cu parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper. Umpleți fiecare squash pentru a se revărsa cu amestecul și puneți-le într-un vas de copt. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când dovleceii sunt încălziți.