Squash la grătar și Salsa Verde

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da suc de fructe la gratar si salsa Verde un try. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pepitas, salsa verde, squash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Verde " Suc De Fructe Galben Saut, Flori De Squash Prajite Cu Salsa Verde, și Gratin de dovlecei de vară cu Salsa Verde și Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 300 până la 350 (mediu) căldură.
Tăiați dovleceii pe lungime în felii groase de 1/4 inci. Aruncați cu ulei de măsline și sare. Grătați 10 minute sau până când se caramelizează ușor.
Așezați dovleceii pe un platou de servire. Se acoperă cu pepitas, salsa și brânză de capră.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer râul Rus Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.