Squash de vară la grătar cu Shoyu
Squash de vară la grătar cu Shoyu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți nama shoyu, sare kosher, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Squash De Vară La Grătar, Squash De Vară La Grătar, și Gremolata De Dovlecei De Vară La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați uleiul de canola, dovlecelul galben și dovlecelul într-un castron mare. Aruncați bine pentru a acoperi.
Se presară cu piper și sare kosher.
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 7 minute sau până când este bine marcat și fraged, întorcându-se o dată.
Scoateți din grătar; stropiți nama shoyu uniform peste legume.
Se presară cu cilantro proaspăt tocat.