Squash Butternut și pizza Gorgonzola

Squash Butternut și pizza Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii de Butternut și Gorgonzola Pizzan. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 375 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți dovlecei de butternut, făină de porumb, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină, Gorgonzola Butternut Squash Ravioli, și Plăcintă cu paste de dovleac și Gorgonzola Rigatoni cu salvie prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. feliați subțire fiecare cub de dovlecei de butternut și aruncați într-un bol mic cu uleiul de măsline. Tăiați subțire ceapa și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Presărați o suprafață de lucru cu făina de porumb și folosiți un sucitor și/sau mâinile pentru a întinde aluatul într-un cerc de 12 inci. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit și așezați aluatul pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Zdrobiți gorgonzola și presărați-o uniform pe tot aluatul, lăsând o margine de 1 inch pentru crustă. Împrăștiați dovlecelul și ceapa deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Presărați Salvia deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Coaceți până când brânza este topită, dovlecelul este înmuiat și crusta este aproape rumenită, aproximativ 11 minute. Împrăștiați nucile peste pizza și coaceți până când sunt ușor prăjite, încă 2 minute. Feliați pizza în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista