Squash Butternut Glazurat
Squash Butternut glazurat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Butternut Squash Tartă Glazurată, Squash Butternut Fiert Și Glazurat, și Miere Chipotle Glazurate Butternut Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele.
Tăiați fiecare jumătate în 4 pene; tăiați pene în bucăți de 2 inci.
Amestecați dovleceii, 1/2 cană de cidru de mere și următoarele 5 ingrediente într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, cu adâncime, la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ușor ocazional, 25 de minute. Descoperiți și gătiți 5 minute sau până când lichidul se îngroașă și dovlecelul este fraged. Se amestecă ușor nucile pecan și salvie până se combină bine.
* 3 livre. cartofii dulci pot fi înlocuiți cu dovleceii și 1/2 cană suc de mere poate fi înlocuit cu cidru de mere.