Squash Balsamic La Grătar

Squash balsamic la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 103 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Un amestec de vinetă balsamică, busuioc, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Squash, Manchego și brânză la grătar cu ceapă balsamică, Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adauga suc de fructe; sigiliu sac, si se lasa sa stea 1 oră, de cotitură sac ocazional.
Scoateți dovlecelul din pungă, rezervând marinada.
Așezați dovlecelul pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când dovlecelul este fraged.
Așezați dovleceii pe un platou de servire; presărați sare și piper.
Stropiți cu marinată rezervată.