Squab Marsala
Squab Marsalan este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ciuperci cremini, ulei de măsline, creme fraiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Squab Salmi, și Squab Umplute Cu Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline la foc mare.
Presărați sânii și picioarele cu sare și piper. Când tigaia este fierbinte, așezați squabul cu pielea în jos în tigaie și căutați până când este auriu și crocant, aproximativ 6 minute. Flip și continuați să gătiți până când squabul este mediu rar, cu 1 minut mai mult.
Transferați pe o farfurie pentru a vă odihni.
Degresați tigaia, lăsând câteva linguri de grăsime.
Adăugați șalotele în picăturile din tigaie și presărați sare, răzuind picăturile cu o lingură de lemn.
Sotati ceapa pana cand incep sa se inmoaie, 1 minut, apoi adaugati ciupercile si sotati pana cand incep sa se inmoaie.
Turnați cu grijă coniacul de pe foc, apoi readuceți tigaia la foc până când alcoolul s-a fiert complet și tigaia este aproape uscată.
Se toarnă marsala și se aprinde din nou, permițând vinului să gătească până când flacăra se stinge.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți la foc mic pentru a reduce ușor sosul, aproximativ 3 minute.
Întoarceți squabul în tigaie și fierbeți ușor pentru a se încălzi, 1 minut. Placă 1 picior și sân pe placă.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați creme fraiche și unt, amestecând până când tocmai s-a încorporat. Se amestecă pătrunjelul și salvia. Gustați și reglați condimentele, apoi turnați sosul în jurul squabului.