Spumante Mandarin Orange Cream Pie
Dacă 9 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., spumante Mandarin Orange Cream Pie ar putea fi un minunat lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 50 de porții cu 29 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, sifon club, gelatină cu aromă de portocale jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Desert Spumant De Mandarină-Portocală, Mucegai De Portocale Mandarine Spumante Cu Conținut Scăzut De Calorii-Ananas, și Plăcintă Cu Cremă De Portocale Mandarine.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. La frigider 10 min. Se amestecă sifon club.
Scoateți 1/2 cană de gelatină; așezați într-un castron mic.
Adăugați topping biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Se toarnă în crustă. La frigider 15 min. sau până când este setat, dar nu ferm (gelatina trebuie să se lipească de deget atunci când este atinsă).
Lăsați gelatina rămasă să stea la temperatura camerei 15 min.; se amestecă ușor 5 sec.
Aranjați 3/4 cană din segmentele portocalii peste stratul de gelatină în crustă; apăsați ușor în gelatină. Lingurați ușor gelatina limpede peste plăcintă. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu segmentele portocalii rămase chiar înainte de servire. Păstrați restul de plăcintă la frigider.