Spuduri De Două Ori Coapte
Spudurile coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 294 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, zară, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Southwestern Spuds, Spuduri de șuncă și spanac, și Speedy Spuds pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 375 km.1 oră sau până se înmoaie. Se lasă să se răcească.
Puneți păstârnacul și usturoiul într-o cratiță mică; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof; aruncați. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un castron, zdrobiți pulpa de cartofi cu păstârnac și usturoi. Bateți următoarele cinci ingrediente, folosind un mixer manual.
Se amestecă ceapa verde. Lingură în cojile de cartofi.
Combinați parmezanul și boiaua; se presară deasupra.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 20-30 minute sau până se încălzește.