Spuduri De Două Ori Coapte

Spuduri De Două Ori Coapte
Spudurile coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 294 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, zară, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Southwestern Spuds, Spuduri de șuncă și spanac, și Speedy Spuds pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți cartofii la 375 km.1 oră sau până se înmoaie. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți păstârnacul și usturoiul într-o cratiță mică; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se scurge și se pasează.
4
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof; aruncați. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un castron, zdrobiți pulpa de cartofi cu păstârnac și usturoi. Bateți următoarele cinci ingrediente, folosind un mixer manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă ceapa verde. Lingură în cojile de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
6
Combinați parmezanul și boiaua; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 20-30 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista