Spritzer De Rubarbă Cu Lămâie De Rozmarin
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, Spritzer de rubarbă cu lămâie de rozmarin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 184 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 7. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă de la Simply Recipes necesită rubarbă, apă, suc de lămâie și frunze de rozmarin. Această rețetă este plăcută de 527 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pâine scurtă cu lămâie de rozmarin + un spritzer de citrice de rozmarin, Spritzer Spumant De Rubarbă, și Rosemary Gin Spritzer.
Instrucțiuni
Fierbeți rubarba, apa, zahărul, rozmarinul: puneți bucăți de rubarbă, apă, zahăr și frunze de rozmarin într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de aproximativ 15 minute. Bucățile de rubarbă se vor dezintegra.
Se ia de pe foc. Strecurați solidele cu o strecurătoare cu plasă fină.
Adăugați suc de lămâie. Dacă este prea dulce pentru gust, adăugați puțin mai mult suc de lămâie. Se răcește până este gata de servit.
Adăugați apă sodă pentru a servi: pentru a servi, umpleți un sfert până la jumătate din pahar cu lămâie, rubarbă, sirop de rozmarin, iar restul cu apă sodă.