Spritz Mix Rapid

Spritz Mix Rapid
Amestec rapid Spritz necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 58 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 60. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, sare, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Amestec De Condimente Sazon De Casă, Casă Ranch Dressing Mix, și Se Amestecă Și Se Potrivesc Quesadillas Veggie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, zahărul, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Tăiați scurtarea până când seamănă cu firimiturile de curs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
4
Măsurați oul și adăugați suficientă apă pentru a face 1/4 cană, bateți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
5
Adăugați ou și vanilie în amestecul de firimituri; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
6
Pune prin presa cookie pe foi de cookie. Decorați cu stropi sau zahăr colorat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
StropeșteStropește
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 -12 minute sau până se rumenesc foarte deschis și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista