Spread de vinete și roșii Garlicky (Mirza Ghasemi) din ' noua bucătărie Persană
Usturoi de vinete și roșii (Mirza Ghasemi) din noua bucătărie persană este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinete, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Stive de roșii și vinete Garlicky, Vinete usturoi, roșii și busuioc Bobolis, și Salată de vinete usturoi cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu ulei de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați vinetele cu fața în jos pe foaia de copt, marcați pielea cu o furculiță și coaceți aproximativ 1 oră, până când este foarte fragedă. Când se răcește, scoateți carnea și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aduceți o oală mică cu apă la fiert și pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
4
Tăiați un X superficial la baza fiecărei roșii și fierbeți timp de 1 minut, apoi plonjați în apa cu gheață. Scoateți pielea și zarurile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu și adăugați roșiile, vinetele, usturoiul, pasta de roșii și turmericul. Gatiti 10 minute, pana cand rosiile se inmoaie si aromele usturoiului si turmericului s-au inmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Luați aproximativ 1/4 cană din legume și bateți-le cu ouăle într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute, până când ouăle sunt complet fierte. Opriți focul și adăugați sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se servește cald acoperit cu ulei de măsline extravirgin.