Spread de vinete și roșii Garlicky (Mirza Ghasemi) din ' noua bucătărie Persană
Usturoi de vinete și roșii (Mirza Ghasemi) din noua bucătărie persană este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinete, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Stive de roșii și vinete Garlicky, Vinete usturoi, roșii și busuioc Bobolis, și Salată de vinete usturoi cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu ulei de struguri.
Așezați vinetele cu fața în jos pe foaia de copt, marcați pielea cu o furculiță și coaceți aproximativ 1 oră, până când este foarte fragedă. Când se răcește, scoateți carnea și tocați grosier.
Aduceți o oală mică cu apă la fiert și pregătiți un castron cu apă cu gheață.
Tăiați un X superficial la baza fiecărei roșii și fierbeți timp de 1 minut, apoi plonjați în apa cu gheață. Scoateți pielea și zarurile mici.
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu și adăugați roșiile, vinetele, usturoiul, pasta de roșii și turmericul. Gatiti 10 minute, pana cand rosiile se inmoaie si aromele usturoiului si turmericului s-au inmuiat.
Luați aproximativ 1/4 cană din legume și bateți-le cu ouăle într-un castron.
Adăugați amestecul în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute, până când ouăle sunt complet fierte. Opriți focul și adăugați sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un bol de servire.
Se servește cald acoperit cu ulei de măsline extravirgin.