Spoonable Bloody Marys
Spoonable sângeroase Marys este un fără gluten băutură. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 87 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coaste de țelină, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Bloody Marys, Bloody Marys, și Bloody Marys pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, presărați gelatina peste 1 cană de suc de roșii și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Puneți cratița la foc moderat și amestecați până când sucul este cald și gelatina s-a dizolvat complet, aproximativ 4 minute; nu lăsați sucul să se încălzească prea mult.
Se toarnă sucul într-o cană de măsurare din sticlă și se amestecă restul de 2 1/2 căni de suc de roșii și vodca. Se condimentează cu sare, piper și sosul Worcestershire, apoi se toarnă în pahare de whisky. Se dă la frigider până se fixează, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Într-un blender, curățați țelina cu sucul de lămâie. Se strecoară piureul printr-o sită fină și se condimentează cu sare. Acoperiți sucul de țelină și dați-l la frigider.
Într-un castron mediu, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Se adaugă sosul fierbinte, se condimentează cu sare și se bate până se întărește. Acoperiți și refrigerați.
Adăugați 2 linguri de suc de țelină la fiecare pahar de jeleu de roșii. Se acoperă cu lingurițe pline de cremă de ardei iute și busuioc mărunțit.