Spiridus Tiramis 4
Brownie tiramis ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 561 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frișcă, nuci pecan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Brownie Parfaits, Ușor Tiramisu Brownie Baruri, și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați nucile pecan într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate.
Se amestecă împreună lichiorul de cafea și cafeaua.
Tăiați gros 1 baton de ciocolată. Cuptor cu microunde ciocolată și unt tocate grosier într-un castron mare pentru microunde, la putere medie (50%) 1 până la 1 1/2 minute sau până se topesc și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți în 2 căni de zahăr și ouă, amestecând până se omogenizează; se amestecă făina, amestecând doar până se omogenizează. Puneți aluatul într - o tigaie ușor unsă de 11 x 7 inci.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când centrul este setat.
Scoateți din cuptor și răciți în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Pierce brownie de mai multe ori folosind dinții unei furculițe.
Se toarnă amestecul de cafea peste brownie.
Lăsați să se răcească pe grătar 1 oră sau până se răcește complet.
Bateți împreună restul de 1/4 cană de zahăr, brânză mascarpone și vanilie într-un castron mare. Bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestec de mascarpone.
Zdrobiți jumătate din brownies și împărțiți uniform între 6 (8 oz.) ochelari. Puneți jumătate din amestecul de brânză mascarpone peste brownies. Repetați procedura cu brownies rămase și amestec de brânză mascarpone.
Tăiați jumătatea rămasă de baton de ciocolată în bucăți subțiri.
Presărați ciocolată și nuci pecan peste amestecul de brânză mascarpone.
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 24 de ore.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Kahla pentru lichior de cafea.