Spirale spaniole
Spiralele spaniole ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 130 de calorii , 5 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tortilla Spaniolă (omleta spaniolă de cartofi) , Tortilla spaniolă (omleta spaniolă cu cartofi) și PB&J Spirals .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă roșiile, pastele, zahărul, pudra de chili, sarea și pudra de usturoi. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când pastele sunt fragede.
Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când asociezi vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmezi regula „ce crește împreună merge împreună”? Vă recomandăm albariño pentru vin alb și garnachan și tempranillo pentru roșu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Torres Sangre de Toro Tempranillo. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Torres Sangre de Toro Tempranillo]()
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar si trufe. Taninurile săi au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul învechirii. Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.