Spirale de patiserie prăjite cu miere, susan și nuci

Spiralele de patiserie prăjite cu miere, susan și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de făină plus miere suplimentară, ușoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Spirale de patiserie prăjite cu miere, susan și nuci, Pătlagină prăjită cu miere și nuci, și Spirale Italiene De Foietaj.
Instrucțiuni
Amestecați făina și sarea într-un castron, apoi faceți o fântână în centru și adăugați raki, suc de lămâie, 3/4 linguriță ulei și apă. Se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați, lucrând în suficientă făină suplimentară pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este neted și elastic, 8 până la 10 minute. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Aduceți apa, zahărul, mierea și zestele la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Sirop rece.
Rolați 1 jumătate într - un dreptunghi de aproximativ 18 x 11 inci (subțire de hârtie) pe suprafața făinată cu un sucitor făinat, rotind dreptunghiul și răsturnând ocazional și prăfuind cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească.
Tăiați dreptunghiul pe lungime în benzi de 5 (2 inci lățime) folosind roată de patiserie sau un cuțit ascuțit, apoi transferați benzi pe un prosop de bucătărie uscat praf cu făină, întinzând ușor benzi la 20 inci pe măsură ce le transferați.
Întindeți aluatul rămas și faceți încă 5 benzi în același mod.
Încălziți uleiul de 1 inch într-o tigaie grea adâncă de 12 inci până când înregistrează 375 km f pe termometru (Vezi nota bucătarilor, mai jos). Lucrând cu 1 bandă la un moment dat, alunecați cu grijă o treime din bandă în ulei fierbinte (ținând restul benzii în sus într-o mână), apoi, folosind cealaltă mână, agățați capătul benzii (în ulei) între dinții furcii cu mâner lung. Rotiți furculița, înclinând-o în poziție verticală pentru a fi perpendiculară pe tigaie și înfășurați aluatul în începutul spiralei. Pe măsură ce aluatul în ulei începe să pufăie, continuați să coborâți treptat partea nefiertă a benzii în ulei, rotind furculița pentru a înfășura produse de patiserie în jurul furculiței într-o spirală liberă (acest lucru va dura aproximativ 30 de secunde în total). Folosind furculita regulat, țineți ușor capătul benzii împotriva spirală. Întoarceți spirala folosind ambele furculițe și prăjiți până la auriu pal, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Transferați spirala pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Fry 9 benzi rămase în același mod. (Ulei de retur la 375. F între spirale.)
Prăjiți nucile și semințele de susan într-o tigaie mică uscată la foc moderat, amestecând continuu, până când semințele sunt aurii, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Reîncălziți siropul până se încălzește, apoi aruncați zestele. Aranjați spiralele pe un platou mare și stropiți sirop peste ele, apoi presărați cu amestec de nuci.
* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de ulei, pune bec în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva marginea tigaie. Verificați frecvent temperatura.* Produsele de patiserie pot fi prăjite și stropite cu sirop cu 1 zi înainte și păstrate, acoperite lejer cu folie, la temperatura camerei.* Amestecul de sirop și nuci poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat separat, acoperit, la temperatura camerei.* Acest ulei de prăjit poate fi strecurat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-un castron și reutilizat pentru prăjire încă o dată.