Spice Asiatic frecat coaste cu sos BBQ ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru

Spice Asiatic frecat coaste cu sos BBQ ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru
Rețeta condiment asiatic coaste frecate cu sos de grătar de ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru este gata în aproximativ 7 ore și 10 minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 973 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.87 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, fulgi de chile Thailandezi, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Condiment asiatic frecat coaste cu prune-ghimbir glazura, Spice frecat la gratar American Bison coaste scurte cu miere de portocale Chipotle sos BBQ, și Frigarui de creveți la grătar cu sos de soia, ghimbir proaspăt și semințe de susan prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță medie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul, ghimbirul și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bucățile de ananas și habanero și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
4
Adăugați sucul de ananas și gătiți până se caramelizează ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
5
Adăugați hoisin, ketchup, zahăr brun, pudră de ancho, muștar, miere, sos de soia, anason stelat și scorțișoară și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Transferați amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper .
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Pentru coaste: amestecați împreună ardeiul, muștarul uscat, ghimbirul măcinat, anasonul stelar, ienibaharul, sarea, piperul și fulgii de chile thailandeze într-un bol. Frecați coastele pe partea superioară, înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Preîncălziți un grătar de cărbune cu aproximativ 80 de brichete pe partea 1 sau într-un aragaz de cărbune ceramic în stil kamado, cu placa ceramică îndepărtată.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți coastele din frigider cu 1 oră înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Combinați 4 căni de apă, sosul de soia, ghimbirul și usturoiul și împărțiți între două tigăi grele de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Dacă utilizați un grătar de cărbune: puneți o tigaie de unică folosință cu lichid aburit pe grătarul inferior al grătarului de pe partea opusă a cărbunelui.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Puneți grătarul superior și încălziți bine.
14
Puneți coastele pe grătar, cu partea de sus în jos, direct peste cărbunii fierbinți și gătiți până se rumenesc și s-a format o crustă, aproximativ 10 minute. Mutați coastele în cealaltă parte a grătarului, peste lichid și așezați cealaltă tigaie de unică folosință cu lichid aburitor lângă ele peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Puneți capacul grătarului și deschideți orificiile de aerisire pe jumătate. Gatiti pana cand coastele sunt fragede si Suculente, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
16
Adăugați apă după cum este necesar pentru a preveni arderea și cărbuni pentru a menține temperatura internă între 225 și 250 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1
Scoateți placa ceramică și încălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Puneți coastele pe grătar, cu partea de sus în jos, direct peste cărbunii fierbinți și gătiți până se rumenesc și s-a format o crustă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți coastele și suportul și puneți-le în placa ceramică. Puneți o tigaie de unică folosință cu lichid aburit pe farfurie, apoi întoarceți suportul și coastele la grătar. Acoperiți și gătiți până când coastele sunt fragede și suculente, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați apă după cum este necesar pentru a preveni arderea și cărbuni pentru a menține temperatura internă între 225 și 250 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Dacă folosiți cărbune, terminați coastele mutându-le înapoi peste cărbunii fierbinți și întorcându-vă și ungând cu sos timp de 15 până la 20 de minute. Dacă utilizați aragazul cu cărbune ceramic, lăsați farfuria înăuntru și periați liber cu sos timp de 15 până la 20 de minute înainte de a scoate de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Combinați semințele de susan și presărați vârfurile coastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Tăiați coastele și puneți-le pe un platou. Împrăștiați ceapa verde deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Ingrediente

3Crustă: firimituri de biscuiți grahamchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte1parmezan rassemințe de susan negrusemințe de susan negru2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun închis (în funcție de dulceața ananasului)zahăr brun închis (în funcție de dulceața ananasului)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamheaping linguri Dijon muștarheaping linguri Dijon muștar2Crustă: firimituri de biscuiți grahammuștar uscatmuștar uscat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt decojit și tocat grosierghimbir proaspăt decojit și tocat grosier3inchghimbir proaspăt, curățat și tocatghimbir proaspăt, curățat și tocat4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit6cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2cp. legume (de exemplu, spanac)ienibahar la solienibahar la sol1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1parmezan rasghimbir măcinatghimbir măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1habanero, tocathabanero, tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate2Crustă: firimituri de biscuiți graham1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire2cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1lingura. otet de vin rosuCeapă spaniolă, tocată grosierCeapă spaniolă, tocată grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPaprika spaniolăPaprika spaniolă7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbucăți proaspete de ananas coaptebucăți proaspete de ananas coapte2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de ananassuc proaspăt de ananas24(mequite, hickory sau arin)rafturi St. Louis coaste de porc stil fiecare), membrane eliminaterafturi St. Louis coaste de porc stil fiecare), membrane eliminate4puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1buchetceapă verde tăiatăceapă verde tăiată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri1parmezan rasanason stelat măcinatanason stelat măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)anason stelat măcinatanason stelat măcinat1Oreos dublu umplutThai chile flakesThai chile flakes1parmezan rassemințe de susan albsemințe de susan alb

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista