Spice Asiatic frecat coaste cu sos BBQ ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru

Spice Asiatic frecat coaste cu sos BBQ ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru
Rețeta condiment asiatic coaste frecate cu sos de grătar de ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru este gata în aproximativ 7 ore și 10 minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 973 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.87 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, fulgi de chile Thailandezi, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Condiment asiatic frecat coaste cu prune-ghimbir glazura, Spice frecat la gratar American Bison coaste scurte cu miere de portocale Chipotle sos BBQ, și Frigarui de creveți la grătar cu sos de soia, ghimbir proaspăt și semințe de susan prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță medie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul, ghimbirul și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bucățile de ananas și habanero și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Habanero ChiliHabanero Chili
4
Adăugați sucul de ananas și gătiți până se caramelizează ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
5
Adăugați hoisin, ketchup, zahăr brun, pudră de ancho, muștar, miere, sos de soia, anason stelat și scorțișoară și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Transferați amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru coaste: amestecați împreună ardeiul, muștarul uscat, ghimbirul măcinat, anasonul stelar, ienibaharul, sarea, piperul și fulgii de chile thailandeze într-un bol. Frecați coastele pe partea superioară, înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Preîncălziți un grătar de cărbune cu aproximativ 80 de brichete pe partea 1 sau într-un aragaz de cărbune ceramic în stil kamado, cu placa ceramică îndepărtată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți coastele din frigider cu 1 oră înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Combinați 4 căni de apă, sosul de soia, ghimbirul și usturoiul și împărțiți între două tigăi grele de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Dacă utilizați un grătar de cărbune: puneți o tigaie de unică folosință cu lichid aburit pe grătarul inferior al grătarului de pe partea opusă a cărbunelui.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Puneți grătarul superior și încălziți bine.
14
Puneți coastele pe grătar, cu partea de sus în jos, direct peste cărbunii fierbinți și gătiți până se rumenesc și s-a format o crustă, aproximativ 10 minute. Mutați coastele în cealaltă parte a grătarului, peste lichid și așezați cealaltă tigaie de unică folosință cu lichid aburitor lângă ele peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Puneți capacul grătarului și deschideți orificiile de aerisire pe jumătate. Gatiti pana cand coastele sunt fragede si Suculente, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
16
Adăugați apă după cum este necesar pentru a preveni arderea și cărbuni pentru a menține temperatura internă între 225 și 250 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Scoateți placa ceramică și încălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți coastele pe grătar, cu partea de sus în jos, direct peste cărbunii fierbinți și gătiți până se rumenesc și s-a format o crustă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți coastele și suportul și puneți-le în placa ceramică. Puneți o tigaie de unică folosință cu lichid aburit pe farfurie, apoi întoarceți suportul și coastele la grătar. Acoperiți și gătiți până când coastele sunt fragede și suculente, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați apă după cum este necesar pentru a preveni arderea și cărbuni pentru a menține temperatura internă între 225 și 250 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Dacă folosiți cărbune, terminați coastele mutându-le înapoi peste cărbunii fierbinți și întorcându-vă și ungând cu sos timp de 15 până la 20 de minute. Dacă utilizați aragazul cu cărbune ceramic, lăsați farfuria înăuntru și periați liber cu sos timp de 15 până la 20 de minute înainte de a scoate de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Combinați semințele de susan și presărați vârfurile coastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Tăiați coastele și puneți-le pe un platou. Împrăștiați ceapa verde deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de susan negrusemințe de susan negru23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun închis (în funcție de dulceața ananasului)zahăr brun închis (în funcție de dulceața ananasului)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmheaping linguri Dijon muștarheaping linguri Dijon muștar23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmuștar uscatmuștar uscat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt decojit și tocat grosierghimbir proaspăt decojit și tocat grosier3inchghimbir proaspăt, curățat și tocatghimbir proaspăt, curățat și tocat4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit6cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată12 lingurițe de pudră de usturoighimbir măcinatghimbir măcinat2Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1habanero, tocathabanero, tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1lingura. otet de vin rosuCeapă spaniolă, tocată grosierCeapă spaniolă, tocată grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPaprika spaniolăPaprika spaniolă7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbucăți proaspete de ananas coaptebucăți proaspete de ananas coapte2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de ananassuc proaspăt de ananas24(mequite, hickory sau arin)rafturi St. Louis coaste de porc stil fiecare), membrane eliminaterafturi St. Louis coaste de porc stil fiecare), membrane eliminate4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1buchetceapă verde tăiatăceapă verde tăiată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi12 lingurițe de pudră de usturoianason stelat măcinatanason stelat măcinat2Bucăți de caramele Heath Baranason stelat măcinatanason stelat măcinat1Oreos dublu umplutThai chile flakesThai chile flakes12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de susan albsemințe de susan alb

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista