Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul și Ramp Pesto Mac N Cheese. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 5067 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pesto de rampă, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Omletă Pesto Ramp cu sparanghel și brânză de capră, Omletă cu ramă și slănină cu sparanghel și brânză de capră, și Pesto Rampă.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și tulpinile de sparanghel rezervate la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de cinci minute, apoi scoateți tulpinile din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați sparanghelul în apă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți sparanghelul din apă și lăsați-l deoparte, rezervând 2 căni de apă.Începeți să gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.Topiți untul într-o cratiță la foc mediu până când clocotește și a devenit un maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se amestecă făina și se lasă să fiarbă până revine la un maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Se amestecă în apa de sparanghel rezervată și brânza și se încălzește până când sosul s-a îngroșat și brânza s-a topit.Se condimentează cu sare și piper, se ia de pe foc și se amestecă muștarul, pesto-ul de rampă și sparanghelul și se toarnă amestecul într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Presărați brânza rămasă deasupra și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până se rumenesc deasupra și clocotind pe părți, aproximativ 30-40 de minute.