Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul și halibutul Basquaise. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 832 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 16,18 USD pe porție. Această rețetă de la vanillalatte.com are 1 fani. Un amestec de cuișoare de usturoi, piment d ' Espelette, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Poulet Basquaise, Basquaise De Ton, și Rețetă Basquaise De Pește Întreg Prăjit pentru rețete similare.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.