Sparanghel și caju
Sparanghelul și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.57 pe portie. O porție conține 239 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei de măsline, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel Cu Caju, Mahimahi cu sparanghel și caju, și Sparanghel și tofu amestecat cu caju.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și uleiul de susan într-un wok la foc mic până la mediu.
Adăugați ghimbir și amestecați până se rumenesc ușor.
Adăugați sparanghel și amestecați câteva minute înainte de a adăuga sos de soia și caju. Gatiti pana cand sparanghelul este fraged, dar inca crocant si verde aprins, amestecand frecvent.