Sparanghel și ardei roșu cu oțet Balsamic

Sparanghel și ardei roșu cu oțet Balsamic
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sparanghelul și ardeiul roșu cu oțet Balsamic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, sare, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, Ardei roșu prăjit și friptură de ceapă cu oțet Balsamic, și Parfaits De Căpșuni Cu Piper Negru Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați sparanghelul și ceapa roșie în amestec, condimentați cu sare și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ardeiul gras roșu în amestec și continuați să gătiți până când ceapa începe să se caramelizeze, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul, parmezanul, semințele de susan și nucile de pin; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista