Sparanghel și ardei roșu cu oțet Balsamic

Sparanghel și ardei roșu cu oțet Balsamic
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sparanghelul și ardeiul roșu cu oțet Balsamic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, sare, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, Ardei roșu prăjit și friptură de ceapă cu oțet Balsamic, și Parfaits De Căpșuni Cu Piper Negru Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați sparanghelul și ceapa roșie în amestec, condimentați cu sare și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ardeiul gras roșu în amestec și continuați să gătiți până când ceapa începe să se caramelizeze, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul, parmezanul, semințele de susan și nucile de pin; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista