Sparanghel și ardei roșu cu oțet Balsamic

Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sparanghelul și ardeiul roșu cu oțet Balsamic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, sare, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, Ardei roșu prăjit și friptură de ceapă cu oțet Balsamic, și Parfaits De Căpșuni Cu Piper Negru Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați sparanghelul și ceapa roșie în amestec, condimentați cu sare și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați ardeiul gras roșu în amestec și continuați să gătiți până când ceapa începe să se caramelizeze, încă 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul, parmezanul, semințele de susan și nucile de pin; aruncați pentru a combina.