Sparanghel învelit în Prosciutto cu sos de zmeură
Sparanghelul învelit în Prosciutto cu sos de zmeură necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Dacă aveți sulițe de sparanghel, gem de zmeură, șuncă deli și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Sparanghel învelit cu prosciutto cu ou Pocat și sos olandez, Sparanghel Învelit În Prosciutto, și Sparanghel învelit în Prosciutto.
Instrucțiuni
Tăiați felii de prosciutto în jumătate. Înfășurați o bucată de prosciutto în jurul fiecărei sulițe de sparanghel; fixați capetele cu scobitori. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Sparanghelul la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când prosciutto este crocant, întorcându-se o dată. Aruncați scobitori.
Într-un castron mic pentru microunde, gemul cu microunde și oțetul la mare timp de 15-20 de secunde sau până când gemul este topit.
Se servește cu sparanghel.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.