Sparanghel în Prosciutto
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 85 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, bulion de pui, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prosciutto Sparanghel, Sparanghel cu Prosciutto, și Prosciutto & Sparanghel Straturi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tăiați capetele lemnoase de pe sparanghel. Nu este nevoie să le curățați decât dacă sunt destul de groase.
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare adăugați bulion de pui aducându-l la foc mic. Apoi adăugați sulițele de sparanghel cât mai aproape de un singur strat posibil. Lucrați în loturi, dacă este necesar. Braconați sparanghelul până abia gătit (chiar și puțin gătit). Aproximativ 3 minute.
Transferați-le pe o suprafață de lucru curată pentru a se răci, din nou în cât mai aproape de un strat posibil. În timp ce se răcesc, reduceți bulionul de pui parfumat de sparanghel la aproximativ 1 cană. Opriți focul și lăsați-l deoparte.Colectați 6 tulpini de sparanghel într-un pachet îngrijit. Împingeți un baston de brânză Bel paese în centrul acelui pachet. Înfășurați 1 bucată de proscuitto în jurul fiecărui pachet cât mai strâns posibil, fără a rupe proscuitul. Puneți pachetul într-un vas de copt, cu cusătura în jos. Repetați cu sparanghelul rămas și brânza Bel paese.
Puneți o bucată de unt pe vârfurile sparanghelului fiecărui pachet.
Adăugați vin alb și suficient din restul de bulion de pui parfumat de sparanghel pentru a umple fundul vasului de copt cu aproximativ cm. Condimentați cu sare și piper și presărați parmezanul deasupra.Mutați vasul în cuptorul preîncălzit și prăjiți până se rumenesc cu câteva margini crocante. Aproximativ 25 de minute.
Serviți în boluri cu o mulțime de bulion delicios și pâine crustă ca prim fel, sau alternativ ca garnitură cu un strop de bulion.