Sparanghel Îmbrăcat Cu Muștar
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sparanghelul îmbrăcat cu muștar ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sparanghel, sare, semințe de muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este mare. Încercați Salată De Sparanghel Îmbrăcată, Miere de muștar îmbrăcat verde cu mere și pere, și Salată de fasole verde îmbrăcată cu muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel. Aduceți 4 litri de apă la fierbere într-un vas de 8 litri.
Adăugați jumătate de sparanghel; gatiti 3 minute.
Scoateți sparanghelul din oală. Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați. Repetați procedura cu sparanghelul rămas.
Combinați muștarul Dijon, sucul de lămâie și sarea într-un castron mic.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați semințe de muștar; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de sparanghel și muștar și gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine.