Asparagus Wrap este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 331 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați tăiat sparanghel, brânză, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Folie De Sparanghel La Grătar, Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, și Lovi cu piciorul niște sparanghel: Gnocchi cu unt brun cu sparanghel și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați brânza albastră, crema de brânză și oul. Aplatizați fiecare felie de pâine și întindeți cu amestec de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză Albastră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați o bucată de sparanghel pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Pâine
3
Rulați feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Așezați feliile rulate în pungi de congelator și congelați cel puțin 4 ore sau până când sunt înghețate.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți rulourile din congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Așezați rulourile pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 minute sau până când pâinea este ușor rumenită și brânza este topită.