Sparanghel Wrap
Asparagus Wrap este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 331 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați tăiat sparanghel, brânză, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Folie De Sparanghel La Grătar, Banh-Mi Wrap: folie Vietnameză de porc la grătar cu morcovi murați și mentă, și Lovi cu piciorul niște sparanghel: Gnocchi cu unt brun cu sparanghel și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați brânza albastră, crema de brânză și oul. Aplatizați fiecare felie de pâine și întindeți cu amestec de brânză albastră.
Așezați o bucată de sparanghel pe fiecare felie de pâine.
Așezați feliile rulate în pungi de congelator și congelați cel puțin 4 ore sau până când sunt înghețate.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți rulourile din congelator.
Așezați rulourile pe o foaie mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 minute sau până când pâinea este ușor rumenită și brânza este topită.
Tăiați în bucăți de mușcătură pentru a servi.