Sparanghel Teriyaki

Sparanghel Teriyaki
Reteta Teriyaki sparanghel este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această garnitură are 178 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, ulei de măsline, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pui și sparanghel teriyaki se prăjește, Sparanghel și Broccoli pui Teriyaki, și Somon Teriyaki cu sparanghel de susan pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista