Sparanghel, slănină canadiană și Frittata cu brânză: cu conținut scăzut de carbohidrați

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul, slănina canadiană și brânza Frittata: Low Carb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 324 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți tulpini de sparanghel, coajă de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Frittata cu slănină canadiană și brânză elvețiană, Broccolini Bacon Canadian Frittata, și Bacon Canadian și Frittata de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în partea superioară a cuptorului și preîncălziți broilerul.
Bateți ouăle, 3 linguri de brânză, laptele, coaja de lămâie, sarea și piperul după gust împreună într-un bol.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Adăugați sparanghelul și slănina canadiană și gătiți până când sparanghelul este crocant-fraged, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la minim, turnați amestecul de ouă în tigaie, amestecând ușor pentru a distribui uniform umpluturile. Acoperiți și gătiți până când seturile de jos, dar nu devin prea maro, aproximativ 9 minute.
Scoateți capacul, împrăștiați restul de 1 lingură de brânză pe suprafață. Rulați frittata sub broiler până când partea de sus se fixează și se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut. Puneți deoparte aproximativ 5 minute înainte de a demonta. Alunecați frittata din tigaie pe o tăietură, tăiată în pene.
Serviți cald sau la temperatura camerei.