Sparanghel Savuros

Sparanghel Savuros
Sparanghelul savuros este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sparanghel Italian Savuros, Flan De Sparanghel Sărat, și Budincă De Pâine Cu Sparanghel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți timp de 3-4 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Între timp, într-un castron mic, combinați uleiul, tarhonul, pudra de ceapă și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
TarhonTarhon
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți sparanghelul; stropiți cu amestec de ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista