Sparanghel, roșii uscate și pâine de măsline
Sparanghelul, roșiile uscate și pâinea de măsline este o garnitură care servește 10. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 194 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pesto De Măsline Cu Roșii Uscate Și Kalamatan, Pizza cu roșii uscate și măsline negre, și Halibut copt cu roșii uscate și tapenadă de măsline.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ungeți și tapetați baza unei forme de pâine (aproximativ 22 x 10 x 5cm) cu hârtie de copt. Gatiti sparanghelul in apa clocotita, sarata timp de 2 minute, scurgeti, apoi raciti rapid sub apa curenta rece. Se usucă.
Se amestecă făina și cimbru cu condimente într-un castron mare. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați ouăle, laptele și uleiul, amestecând tot timpul pentru a trage făina în centru. Bateți timp de 1 min pentru a face un aluat neted.
Rezervați 5 sfaturi de sparanghel și câteva măsline.
Adăugați sparanghelul rămas, roșiile, măslinele și două treimi din brânză în aluat.
Se toarnă în cositor, apoi se pune deasupra sparanghelul și măslinele rezervate.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți timp de 35-40 de minute până când tortul se simte ferm la atingere și este auriu și crocant deasupra. Se răcește în cutie timp de 5 minute, apoi se întoarce și se răcește pe un suport de sârmă.