Sparanghel ras cu vinetă parmezană
Sparanghel ras cu Vinaigreta parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 168 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel ras cu vinetă parmezană, Sparanghel Crud Ras Cu Sos De Parmezan, și Sparanghel crud ras cu sos de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând cu 1 suliță de sparanghel la un moment dat,utilizațiun cojitor de legume pentru a rade sulițele în așchii lungi și subțiri.
Transferați într-un castron mediu (vârfurile se vor rupe pe măsură ce sulițele devin mai subțiri; adăugați la castron).
Combinați parmezanul ras și lămâiesucul într-un castron mic și bateți încet în uleipână se amestecă bine. Condimentează vinaigreta generoscu sare și piper.
Stropiți vinaigretteover sparanghel ras și aruncați pentru a acoperi.Împărțiți salata de sparanghel între farfurii. Foloseștepeeler pentru a rade mai mult parmezan peste salată.