Sparanghel ras cu vinetă parmezană

Sparanghel ras cu vinetă parmezană
Sparanghel ras cu Vinaigreta parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 168 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel ras cu vinetă parmezană, Sparanghel Crud Ras Cu Sos De Parmezan, și Sparanghel crud ras cu sos de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând cu 1 suliță de sparanghel la un moment dat,utilizațiun cojitor de legume pentru a rade sulițele în așchii lungi și subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Transferați într-un castron mediu (vârfurile se vor rupe pe măsură ce sulițele devin mai subțiri; adăugați la castron).
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați parmezanul ras și lămâiesucul într-un castron mic și bateți încet în uleipână se amestecă bine. Condimentează vinaigreta generoscu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Stropiți vinaigretteover sparanghel ras și aruncați pentru a acoperi.Împărțiți salata de sparanghel între farfurii. Foloseștepeeler pentru a rade mai mult parmezan peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ParmezanParmezan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista