Sparanghel prăjit și quesadillas de ceapă roșie

Nevoie de un aperitiv vegetarian? Sparanghelul prăjit și quesadillas de ceapă roșie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 1016 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sparanghelul, chipotle chile în adobo, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Sparanghel prăjit și quesadillas de ciuperci cu brânză de capră, și Sparanghel prăjit cu ceapă roșie și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face quesadillas: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Într-o tigaie mare de mică adâncime, aruncați sparanghelul cu 1 1/2 lingurițe de ulei și sare și piper, după gust, până când este acoperit bine.
Intr-un bol mare se arunca ceapa cu 1 1/2 lingurite de ulei pana se acopera bine si se aranjeaza in jurul sparanghelului. Prăjiți legumele în treimea inferioară a cuptorului, agitând tigaia ocazional până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ungeți o foaie mare de copt. Pe foaie, Aranjați 4 tortilla într-un singur strat și împărțiți legumele, cricul de piper și cilantro printre ele. Acoperiți quesadillas cu restul de 4 tortilla.
Periați tortilele de top cu restul de 2 linguri de ulei și fierbeți quesadillas la aproximativ 3 inci de la foc până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Cu o spatulă metalică, întoarceți quesadillas și fierbeți până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Faceți chipotle lime sour cream dip în timp ce quesadillas se fierbe.
Într-un castron mic, amestecați chile și sucul de lămâie în smântână până se combină bine. Scufundarea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită acoperită. Face aproximativ 1 cană.
Tăiați quesadillas în pene și serviți cu baie.