Sparanghel prăjit sănătos cu vinetă cremoasă de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit sănătos cu vinetă cremoasă de migdale. Această rețetă servește 4. O porție conține 167 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Rețete similare sunt Friptură de porc și sparanghel cu vinetă de muștar, Vinetă De Sparanghel, și Vinetă De Sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului.
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați ușor cu sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Între timp, combinați 5 linguri de migdale, sucul de lămâie, zahărul și 6 linguri de apă într-un blender și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Gustați sosul și condimentați cu sare.
Turnați sosul pe un platou și așezați sparanghelul deasupra.
Garnisiți cu coaja și restul de 1 lingură de migdale.
Pe porție: servește: calorii: 110; grăsime totală: 5 grame; grăsimi saturate: 0,5 grame; proteine: 2 grame; carbohidrați totali: 17 grame; zahăr: 8 grame; fibră: 6 grame; Colesterol: 0 miligrame; Sodiu: 125 miligrame