Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sparanghelul prăjit cu pesmet cu unt de usturoi și migdale prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, pătrunjel, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Prăjit Cu Pesmet Prăjit, Spaghettini cu roșii prăjite, busuioc proaspăt și pesmet de usturoi prăjit, și Sparanghel prăjit și mandarine cu migdale prăjite.
Instrucțiuni
1
Așezați migdalele într-o tigaie grea și uscată, așezată la foc mediu. Pâine prăjită amestecând des până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lăsați-le să se răcească pe o farfurie într-un singur strat, până la servire time.In o cratiță mică setată pe unt topit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați jumătate din usturoiul tocat și gătiți amestecând des până când este parfumat și abia începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
4
Adăugați panko și pâine prăjită, amestecând continuu, timp de aproximativ 3 minute până se rumenesc și sunt crocante. se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și un vârf de sare. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Clătiți sparanghelul și tăiați capetele dure și discard.In o tigaie de prăjire acoperită cu folie așezați sulițele de sparanghel cât mai aproape de un singur strat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Nonpareils Argintii
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Stropiți uleiul de măsline peste sulițe, rulați sparanghelul înainte și înapoi până când toate sunt acoperite cu un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Se presară cu restul de usturoi tocat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Rulați sparanghelul încă o dată pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și prăjiți timp de 12 până la 15 minute, în funcție de cât de groase sunt sulițele dvs. de sparanghel. Vârfurile trebuie să fie bine rumenite, iar sulițele să fie fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferă sparanghelul cald într-o tavă de servire. Aruncați cu parmezanul ras și sucul de lămâie, apoi acoperiți cu migdalele și pesmetul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru Ungerea Insertului
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crostini Cu Usturoi, Optional
10
Se servește acoperit cu pătrunjel și cu pene de lămâie pe lateral, opțional.