Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite

Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sparanghelul prăjit cu pesmet cu unt de usturoi și migdale prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, pătrunjel, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Prăjit Cu Pesmet Prăjit, Spaghettini cu roșii prăjite, busuioc proaspăt și pesmet de usturoi prăjit, și Sparanghel prăjit și mandarine cu migdale prăjite.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele într-o tigaie grea și uscată, așezată la foc mediu. Pâine prăjită amestecând des până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați-le să se răcească pe o farfurie într-un singur strat, până la servire time.In o cratiță mică setată pe unt topit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați jumătate din usturoiul tocat și gătiți amestecând des până când este parfumat și abia începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
4
Adăugați panko și pâine prăjită, amestecând continuu, timp de aproximativ 3 minute până se rumenesc și sunt crocante. se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și un vârf de sare. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Clătiți sparanghelul și tăiați capetele dure și discard.In o tigaie de prăjire acoperită cu folie așezați sulițele de sparanghel cât mai aproape de un singur strat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Stropiți uleiul de măsline peste sulițe, rulați sparanghelul înainte și înapoi până când toate sunt acoperite cu un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Se presară cu restul de usturoi tocat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Rulați sparanghelul încă o dată pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și prăjiți timp de 12 până la 15 minute, în funcție de cât de groase sunt sulițele dvs. de sparanghel. Vârfurile trebuie să fie bine rumenite, iar sulițele să fie fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Transferă sparanghelul cald într-o tavă de servire. Aruncați cu parmezanul ras și sucul de lămâie, apoi acoperiți cu migdalele și pesmetul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
10
Se servește acoperit cu pătrunjel și cu pene de lămâie pe lateral, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista