Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite

Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sparanghelul prăjit cu pesmet cu unt de usturoi și migdale prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, pătrunjel, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Prăjit Cu Pesmet Prăjit, Spaghettini cu roșii prăjite, busuioc proaspăt și pesmet de usturoi prăjit, și Sparanghel prăjit și mandarine cu migdale prăjite.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele într-o tigaie grea și uscată, așezată la foc mediu. Pâine prăjită amestecând des până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați-le să se răcească pe o farfurie într-un singur strat, până la servire time.In o cratiță mică setată pe unt topit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați jumătate din usturoiul tocat și gătiți amestecând des până când este parfumat și abia începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
4
Adăugați panko și pâine prăjită, amestecând continuu, timp de aproximativ 3 minute până se rumenesc și sunt crocante. se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și un vârf de sare. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Clătiți sparanghelul și tăiați capetele dure și discard.In o tigaie de prăjire acoperită cu folie așezați sulițele de sparanghel cât mai aproape de un singur strat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Stropiți uleiul de măsline peste sulițe, rulați sparanghelul înainte și înapoi până când toate sunt acoperite cu un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Se presară cu restul de usturoi tocat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Rulați sparanghelul încă o dată pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și prăjiți timp de 12 până la 15 minute, în funcție de cât de groase sunt sulițele dvs. de sparanghel. Vârfurile trebuie să fie bine rumenite, iar sulițele să fie fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferă sparanghelul cald într-o tavă de servire. Aruncați cu parmezanul ras și sucul de lămâie, apoi acoperiți cu migdalele și pesmetul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
10
Se servește acoperit cu pătrunjel și cu pene de lămâie pe lateral, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista