Sparanghel prăjit cu unt rumenit

Sparanghel prăjit cu unt rumenit
Sparanghelul prăjit cu unt rumenit este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 107 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sare kosher, suc de lămâie meyer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Unt Rumenit, Sparanghel Prăjit Cu Unt Rumenit De Soia Balsamic, și Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sparanghelul într-o tigaie; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor, agitând tigaia ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
7
Stropiți amestecul de unt peste sparanghel; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
8
Presărați cimbru și coajă peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista