Sparanghel prăjit cu unt rumenit
Sparanghelul prăjit cu unt rumenit este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 107 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sare kosher, suc de lămâie meyer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Unt Rumenit, Sparanghel Prăjit Cu Unt Rumenit De Soia Balsamic, și Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați sparanghelul într-o tigaie; stropiți cu ulei.
Se presară uniform cu sare și piper.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când este crocant.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor, agitând tigaia ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Stropiți amestecul de unt peste sparanghel; aruncați bine pentru a acoperi.
Presărați cimbru și coajă peste sparanghel.