Sparanghel Prăjit Cu Sos De Ardei Roșu
Sparanghelul prăjit cu sos de ardei roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 94 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu, roșii prăjite și piper roșu dip, și Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună uleiul și următoarele 7 ingrediente într - un vas de copt de 11 x 7 inci.
Adăugați sparanghel și aruncați pentru a acoperi.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 35 de minute, transformând sparanghelul o dată.
Scoateți cu o lingură pliată și serviți cu sos de ardei roșu.
* 2 (10 uncii) pachete congelate sparanghel, decongelate, pot fi înlocuite.