Sparanghel prăjit cu salvie și unt de lămâie

Sparanghel prăjit cu salvie și unt de lămâie
Sparanghelul prăjit cu salvie și unt de lămâie este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 230 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel prăjit cu salvie și unt de lămâie, Supă prăjită de usturoi și păstârnac cu unt de lămâie salvie, și Unt de salvie pui prăjit cu lămâie în lapte de capră cu paste de varză de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește la cuptor pentru aproximativ 5 minute, sau până când sulițele sunt doar fragede când sunt străpunse cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o tigaie mică, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați frunzele de salvie și gătiți, amestecând des, până când untul se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Transferați sparanghelul într-un platou încălzit și lingurați deasupra untul de salvie-lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Garnisiți cu coaja de lămâie, acoperiți cu așchii de brânză Parmigiano-Reggiano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista