Sparanghel prăjit cu salvie și unt de lămâie
Sparanghelul prăjit cu salvie și unt de lămâie este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 230 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel prăjit cu salvie și unt de lămâie, Supă prăjită de usturoi și păstârnac cu unt de lămâie salvie, și Unt de salvie pui prăjit cu lămâie în lapte de capră cu paste de varză de Bruxelles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline și 1/2 linguriță de sare.
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește la cuptor pentru aproximativ 5 minute, sau până când sulițele sunt doar fragede când sunt străpunse cu un cuțit.
Într-o tigaie mică, topiți untul la foc moderat.
Adăugați frunzele de salvie și gătiți, amestecând des, până când untul se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare.
Transferați sparanghelul într-un platou încălzit și lingurați deasupra untul de salvie-lămâie.
Garnisiți cu coaja de lămâie, acoperiți cu așchii de brânză Parmigiano-Reggiano și serviți.