Sparanghelul prăjit cu parmezan ras este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Un amestec de parmezan, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sparanghel Prăjit Cu Ou Fiert Și Parmezan Ras, Sparanghel prăjit cu Prosciutto, nuci de pin și parmezan ras, și Sparanghel ras cu vinaigret parmezan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Aruncați sparanghelul cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sparanghel
Ulei De Măsline
Piper
Sare
3
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți la 425 timp de 5 până la 7 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați sparanghelul pe un platou de servire; presărați uniform cu parmezan.