Sparanghel prăjit cu oțet de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit cu oțet de rubarbă. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 98 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sparanghel, rubarbă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Confit De Rubarbă Și Ceapă Cu Oțet Balsamic De Căpșuni, SPARANGHEL CU OȚET DE SHERRY ȘI BRÂNZĂ MANCHEGO, și Salată cu sparanghel alb și oțet de Sherry și ulei de măsline.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aranjați sparanghelul pe o foaie de copt cu margini, într-un singur strat, și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și rulează tulpinile pentru a acoperi uniform.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți, agitând tigaia de mai multe ori pentru a întoarce sparanghelul, până când vârfurile sunt rumenite și crocante, 15 până la 20 de minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați rubarba și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă oțetul și se fierbe până când rubarba este descompusă, dar nu moale și aromele sunt infuzate, 10 până la 12 minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic și fierbeți până când este gros și siropos, aproximativ 5 minute.
Pentru a servi, aranjați sparanghelul pe un platou mare, stropiți cu oțetul de rubarbă și condimentați cu sare și piper, după gust.