Sparanghel prăjit cu oțet de rubarbă

Sparanghel prăjit cu oțet de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit cu oțet de rubarbă. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 98 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sparanghel, rubarbă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Confit De Rubarbă Și Ceapă Cu Oțet Balsamic De Căpșuni, SPARANGHEL CU OȚET DE SHERRY ȘI BRÂNZĂ MANCHEGO, și Salată cu sparanghel alb și oțet de Sherry și ulei de măsline.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aranjați sparanghelul pe o foaie de copt cu margini, într-un singur strat, și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și rulează tulpinile pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți, agitând tigaia de mai multe ori pentru a întoarce sparanghelul, până când vârfurile sunt rumenite și crocante, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
7
Adăugați rubarba și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă oțetul și se fierbe până când rubarba este descompusă, dar nu moale și aromele sunt infuzate, 10 până la 12 minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic și fierbeți până când este gros și siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Pentru a servi, aranjați sparanghelul pe un platou mare, stropiți cu oțetul de rubarbă și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista