Sparanghel prăjit cu oțet de rubarbă

Sparanghel prăjit cu oțet de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit cu oțet de rubarbă. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 98 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sparanghel, rubarbă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Confit De Rubarbă Și Ceapă Cu Oțet Balsamic De Căpșuni, SPARANGHEL CU OȚET DE SHERRY ȘI BRÂNZĂ MANCHEGO, și Salată cu sparanghel alb și oțet de Sherry și ulei de măsline.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aranjați sparanghelul pe o foaie de copt cu margini, într-un singur strat, și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și rulează tulpinile pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți, agitând tigaia de mai multe ori pentru a întoarce sparanghelul, până când vârfurile sunt rumenite și crocante, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
7
Adăugați rubarba și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă oțetul și se fierbe până când rubarba este descompusă, dar nu moale și aromele sunt infuzate, 10 până la 12 minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic și fierbeți până când este gros și siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Pentru a servi, aranjați sparanghelul pe un platou mare, stropiți cu oțetul de rubarbă și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista