Sparanghel prăjit cu maioneză de caju-Curry

Sparanghel prăjit cu maioneză de caju-Curry
Sparanghelul prăjit cu maioneză de caju-Curry este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 136 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, caju plus caju, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry, Sparanghel-curcan împachetări cu maioneza prăjită-piper, și Tofu-Maioneză De Caju.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Linie foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pe foaia de copt, stropiți uleiul peste sparanghelul tăiat. Condimentează cu sare și piper, după gust. Aruncați împreună pentru a distribui uniform uleiul și condimentele. Prăjiți la cuptor timp de 8 până la 10 minute, în funcție de dimensiunea sparanghelului. În timp ce sparanghelul se prăjește, pregătiți maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Procesați 2 linguri de caju într-un blender până când sunt măcinate fin. Într-un castron mic, amestecați pentru a combina caju măcinat, maioneză, pudră de curry, suc de lămâie și sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CajuCaju
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pentru a servi, împărțiți sparanghelul între 4 farfurii și acoperiți cu o păpușă de amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Garnisiți cu câteva caju tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista