Sparanghel prăjit cu lămâie
Sparanghelul prăjit cu lămâie este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sparanghel, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel prăjit cu lămâie, Sparanghel Prăjit Cu Lămâie, și Sparanghel De Lămâie Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° și tapetați o foaie mare de copt cu folie. Rupeți capetele dure de sparanghel.
Așezați sparanghelul pe foaia de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Într-un castron mic, frecați 1 linguriță. sare cu coaja de lămâie până se sfărâmă.
Se presară peste sparanghel și se aruncă pentru a acoperi. Aranjați sparanghelul într-un singur strat și prăjiți până se înmoaie, 18 până la 25 de minute, agitând foaia de copt o dată sau de două ori în timpul gătitului.
Condimentați sparanghelul cu piper și presărați cu suc de lămâie chiar înainte de servire.