Sparanghel Prăjit
Sparanghelul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 50 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de arahide, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți. Tăiați în diagonală în bucăți de 2 inci.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați sparanghel; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Adăugați 1/4 cană bulion; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Combinați restul de 1/4 cană de bulion, amidon de porumb, zahăr și sos de soia; se amestecă până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de sparanghel, amestecând constant. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Notă: rețineți că multe sosuri și condimente asiatice sunt bogate în sodiu. Dacă încercați să controlați sodiul din dieta dvs., utilizați sos de soia cu conținut scăzut de sodiu în loc de versiunea obișnuită și omiteți alte ingrediente bogate în sodiu, cum ar fi sarea și glutamatul monosodic (MSG).