Sparanghel Prăjit

Sparanghel Prăjit
Sparanghelul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 50 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de arahide, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți. Tăiați în diagonală în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați sparanghel; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați 1/4 cană bulion; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Combinați restul de 1/4 cană de bulion, amidon de porumb, zahăr și sos de soia; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Se adaugă la amestecul de sparanghel, amestecând constant. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Se presară cu semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Notă: rețineți că multe sosuri și condimente asiatice sunt bogate în sodiu. Dacă încercați să controlați sodiul din dieta dvs., utilizați sos de soia cu conținut scăzut de sodiu în loc de versiunea obișnuită și omiteți alte ingrediente bogate în sodiu, cum ar fi sarea și glutamatul monosodic (MSG).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista