Sparanghel Parmezan Prăjit
Nevoie de o garnitură fără gluten? Sparanghelul parmezan prăjit ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei vegetal, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit cu parmezan, Sparanghel Prăjit Cu Parmezan, și Parmezan Sparanghel Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Spălați sparanghelul; rupeți capetele dure unde tulpinile se prind ușor. Dacă doriți, coajați tulpini de sulițe.
Într-un castron puțin adânc, amestecați ingredientele rămase, cu excepția brânzei; aruncați cu sparanghel pentru a acoperi.
Friptură neacoperită 10 minute.
Se presară cu brânză; aruncați pentru a acoperi. Prăjiți descoperit cu 5 până la 8 minute mai mult sau până când sparanghelul este crocant.