Sparanghel Parmezan La Grătar
Sparanghelul parmezan la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 164 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sparanghel, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel Parmezan La Grătar, Sparanghel parmezan la grătar și ciuperci, și Sparanghel La Grătar Cu Salsa Parmezană.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Aruncați sparanghelul și uleiul de măsline într-un castron până când sunt acoperite uniform.
Presărați parmezan și sare pe sparanghel până se distribuie uniform.
Așezați sulițele de sparanghel pe grătar transversal. Gatiti pana cand varfurile sunt aproape innegrite, 20 de minute; întorcând sulițele după 10 minute.