Sparanghel Parmezan La Cuptor
Sparanghelul parmezan copt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 23 calorii. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sos de fermă cu boabe de piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Risotto la cuptor cu sparanghel, spanac și parmezan, Sparanghel copt cu lămâie, unt și parmezan, și Parmezan Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita in tigaie mare 2 pana la 3 min. sau până la verde strălucitor, dar încă crocant; scurgere.
Se pune într-un vas de copt puțin adânc.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză și pesmet.
Coaceți 10 până la 15 min. sau până când toppingul este ușor rumenit și sparanghelul este încălzit.