Sparanghel Parmezan

Sparanghel Parmezan
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Parmezanul cu sparanghel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 192 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sulițe de sparanghel, unt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Parmezan Sparanghel, Parmezan Sparanghel, și Sparanghel Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sulițe de sparanghel și gătiți, amestecând ocazional timp de aproximativ 10 minute sau la fermitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Scurgeți excesul de ulei și presărați parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista