Sparanghel Murat

Sparanghel Murat
Sparanghelul murat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 250 de porții. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Dacă aveți la îndemână sparanghel, oțet, sare de conservare și decapare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sparanghel Murat, Sparanghel Murat, și Sparanghel Murat.

Instrucțiuni

1
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
2
În timp ce borcanele fierb, aduceți 2 căni de apă, oțet și următoarele 4 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță din oțel inoxidabil la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Clătiți sparanghelul; desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului. Tăiați sulițele la lungimi de 4 inci (pentru a se potrivi borcanelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 cățel de usturoi în fiecare borcan fierbinte. Împachetați bine sparanghelul, tăiați capetele în jos, în borcane, lăsând spațiul capului de 1/2 inch. Acoperiți cu lichid fierbinte de decapare, lăsând spațiul de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5
Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
6
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Depozitați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Refrigerați după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
DificultateExpert
Gata În42 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista