Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico)

Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico)
Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico) este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 120 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de mare, frunze de busuioc rupte, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli di Ricottan e Asparagi cu Salsa di Piselli, Mazăre cu șuncă: Piselli al Prosciutto, și Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă sparanghelul, mazărea, sarea de mare și 1/4 linguriță de piper, apoi se sigilează tigaia cu folie. Gatiti la foc mediu pana cand legumele sunt fragede, dar inca usor al dente, aproximativ 8 minute. Se amestecă busuiocul și sarea de mare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
BusuiocBusuioc
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Mazărea poate fi decojită și sparanghelul tăiat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MazăreMazăre
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista