Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico)
Sparanghel, mazăre și busuioc (Piselli con Asparagi e Basilico) este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 120 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare de mare, frunze de busuioc rupte, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli di Ricottan e Asparagi cu Salsa di Piselli, Mazăre cu șuncă: Piselli al Prosciutto, și Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Se amestecă sparanghelul, mazărea, sarea de mare și 1/4 linguriță de piper, apoi se sigilează tigaia cu folie. Gatiti la foc mediu pana cand legumele sunt fragede, dar inca usor al dente, aproximativ 8 minute. Se amestecă busuiocul și sarea de mare după gust.
Mazărea poate fi decojită și sparanghelul tăiat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.