Sparanghel marinat picant
Sparanghel marinat zesty necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru 3,05 USD per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție conține 469 de calorii , 5 g de proteine și 47 g de grăsimi . 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită sparanghel, sos de salată cu vinaigretă balsamică, coajă de lămâie și sare kosher. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Cu un scor spectaculos de 90% , acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați pui marinat cu lămâie verde cu salsa de pepene verde făcută în casă , salată cu spanac și paste pesto cu faze verzi și jalapeño pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert. Se albesc sparanghelul doar până când se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se scufundă într-un vas cu apă rece pentru a se răci.
Scurgeți sparanghelul și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă vinaigretă și sigilează punga. Se da la frigider cel putin 3 ore, intoarce sacul ocazional.
Chiar înainte de servire, scurgeți sparanghelul, rezervând vinegreta. Aranjați pe un platou de servire și stropiți cu coajă de lămâie, pătrunjel, sare și piper.
Serviți vinaigreta rezervată într-un vas mic în lateral.